Iskolánk fennállásának 35. évfordulója alkalmából négy napos rendezvénysorozatot szerveztünk 2015. február 4-5-6-7-én.
1. nap: Iskolanap
Ezt a napot minden évben megrendezzük az iskola megnyitásának évfordulóján. Ezen a napon a gyerekek birtokba veszik az épületet. Kötetlen programokat biztosítunk számukra, ahol kipróbálhatják ügyességüket, kitartásukat, problémamegoldó képességüket. Vidám versenyek, vetélkedők gazdagítják a programot. A délután folyamán farsang és jó hangulatú tanár-diákmérkőzések színesítik a napot. Ezen a napon kerül sor a meghirdetett jubileumi pályázatok eredményhirdetésére és jutalmazására is. A délután során lehetőség nyílik híressé vált volt tanítványainkkal ismerkedni, beszélgetni, megismerni életútjukat.A gyerekek nagy örömére fergeteges hangulatú diszkó zárja a napot.
2. nap: Szakmai nap
Ezen a napon bemutató órákat tartottunk iskolánk és a kerület érdeklődő pedagógusainak. Az órák után lehetőség nyílt szakmai beszélgetésekre, műhelyfoglalkozásokra.
3. nap: Jubileumi Gála
Ünnepi műsort adtunk jelenlegi és volt kollégáknak, diákoknak, meghívott vendégeinknek, kerületi intézményvezetőknek, tankerületi munkatársaknak és az önkormányzati dolgozóknak. A műsort a volt és jelenlegi tanulóink adták. Nagyon büszkék vagyunk a több mint 100 fős énekkarunkra. Az ő fellépésük mindig óriási sikert arat.Ünnepi köszöntőt mondott Tamás Ilona Tankerület Igazgató. Az ünnepi rendezvény pezsgős koccintással és állófogadással zárul.
4. nap: Jótékonysági Bál
Bált szerveztünk jelenlegi és volt szülőknek, öregdiákoknak és az itt dolgozó kollégáknak, jelenlegi és volt pedagógusoknak. A bálon zenés vidám műsor, élő zene, finom vacsora várta a vendégeket. A jó hangulatot tombola, büfé, tánc fokozta.