Iskolánk - mint minden évben - február 4-én ünnepelte születésnapját, idén éppen a 34.-et.

Alsó tagozaton farsangi készülődés zajlott,  közben az osztályok meglátogatták a 7. évfolyam által biztosított széles választékú büféket is.
A gyerekek nagy örömére a délelőtt folyamán vendégünk volt  Dr. Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó. Ő később is velünk maradt a tombolasorsoláson , amelyen a fődíj egy, a csapata által dedikált vízilabda volt. Ezt egy 5. évfolyamos kisfiú nyerte el.
A felsősök különböző néven futó programblokkokban forgószínpad- szerűen vehettek részt. A „Mozdulj!-ban foci, asztalitenisz és zsinórlabda, a „Gondolkodj!-ban műveltségi vetélkedő, irodalmi játszóház, társasjátékok,  és közmondások, az „Ügyeskedj!”-ben gyöngyfűzés, üvegfestés, pólóbatikolás, sakk és póker szerepeltek.
Óriási várakozás előzte meg a tombolasorsolást, melynek különleges nyereményei közé tartoztak a „felmentés egy röpdolgozat” vagy a „felmentés egy szóbeli felelet” alól.
A délutánt a tanár-diák meccsek színesítették. Ez mindig nagyon népszerű a diákok között, a nyolcadikosok különösképp szeretnék legyőzni a tanárokat - kevés sikerrel…
Este frenetikus diszkóval zártuk a napot.
Már most nagyon várjuk a BÁRCZI 35. SZÜLINAPJÁT !!!